SANTTIORANNAN LEIRINTÄALUE
Uusikaupunki

Tervetuloa nauttimaan kesästä ja viihtymään meren rannalle Uuteenkaupunkiin!

​Santtiorannan leirintäalueella voit kokea saariston ja luonnon rauhaa vain reilun kilometrin päässä viihtyisän kesäkaupungin vilskeestä. Leirintäalueen miljöö on puistomaisen kaunista maisemaa, jolta avautuu rauhaisa näkymä merelle. Meillä mieli lepää ja viihdyt varmasti koko perheen voimin!

Leirintäalue tarjoaa seitsemän vuokramökkiä merinäköalalla sekä leiriytymispaikat asuntoautoille, -vaunuille ja teltoille. Alueella käytössänne siistit saniteettitilat, keittiö- ja ruokailutilat. Meiltä voitte vuokrata yksityiskäyttöön rantasaunan, jossa onnistuu saunominen omassa rauhassa. Päärakennuksessa on leirintäalueen vastaanotto, kesäkahvila ja -kioski sekä infopiste, jotka palvelevat asiakkaita aukioloaikoina.

Leirintäalueella lisäksi leikkimökki ja ulkogrilli, ja alueen yhteydessä on lapsiystävällinen matalan veden uimaranta sekä leikkikenttä keinuineen ja liukumäkineen. Meiltä voit myös vuokrata vesiurheiluvälineitä kuten kajakkeja, kanoottia ja soutuvenettä. Polkupyörien ja sähköpyörienkin vuokraus samasta osoitteesta. Kysy vastaanotosta vinkit ja kartta suositulle Velhoveden rengasreitille!

​Santtiorannassa kesäkausi alkaa 1.6.2020, varaa majoitus jo etukäteen!

Mökkien ja leirintäpaikkojen onlinevaraus

Lisää kysyttävää? Otathan yhteyttä!

Vastaanottoon voi soittaa aukioloaikoina, puh. +358 44 5423862,  ( +358 40 5562659 aukiolo-aikojen ulkopuolella, talvisin)

Avoinna: 1.6. – 30.8.2020

Katso lisätietoa Santtiorannan omilta sivuilta ja seuraa meitä Facebookissa!

Santtioranta

Santtiorannan palvelut

Vuokramökit

Vuokramökit

Asuntoautot ja -vaunut / leirintä

Asuntoautot ja -vaunut / leirintä

Telttailu

Telttailu

Rantakahvila- ja kioski

Rantakahvila- ja kioski

Vesiurheilu

Vesiurheilu

Polkupyörät ja sähköpyörät

Polkupyörät ja sähköpyörät

Rantasauna

Rantasauna

Uimaranta

Uimaranta