Reksaari

Rauman matkailu- ja luontosaari reksaari

Koe kaunis luonto ja viihtyisät palvelut Selkämeren saaristossa!

Rauman pohjoissaaristossa sijaitseva matkailu- ja luontosaari Reksaari saa vierailijansa unohtamaan arjen huolet: liplattavat laineet ja raikas tuuli lumoavat vierailijansa aina uudelleen ja uudelleen. Tulit sitten yksin, perheen tai juhla/työporukan kanssa, Reksaaren suurenmoinen ja historiallinen ympäristö luovat unohtumattoman ja luonnonläheisen kokemuksen erilaisine aktiviteettimahdollisuuksineen.

Reksaaren Kartun tilan vierasvenesatama, telttailualue, vuokramökit ja aittamajoitus mahdollistavat pidempiaikaisenkin vierailun saarella. Kartun tilalla on kahvila-ravintola, joka palvelee asiakkaita aukioloaikoina.

Reksaaressa pääset kokemaan unohtumattoman päivän luonnon helmassa – luontopolulla patikoiden, suojaisissa poukamissa soudellen tai meloen, nauttien nuotion lämmöstä ja luonnon hiljaisuudesta tai saunoen 1895 vuonna rakennetussa kalastajatilan hirsisaunan lempeissä löylyissä (tilauksesta).

Tutustu Kartun kalastajatilan palveluihin tarkemmin alla olevasta valikosta!

Seuraa Reksaarta Facebookissa!

Avoinna

HUOM!!! Kesäsesonki 2020, aukiolo-ajat poikkeusjärjestelyin, Covid-19 tilanteen vuoksi. Saat ajankohtaista tietoa numerosta 040-5562659.

Kartun tilan palvelut sekä Rex-Café avoinna kesäkuun alusta juhannusviikkoon asti torstaista lauantaihin klo 12-19 (säävarauksella). Reaaliaikaista kuvaa Reken edustalta juuri nyt voit vilkaista tästä!

Huippusesonkina elokuun alkuun asti palvelumme ovat käytettävissä ma-la klo 12–19 ja su 12–18.

Loppukevään ja alkusyksyn ajan Rex-Cafén antimet ja muut palvelumme saatavilla tilauksesta ryhmille. Varaukset numerosta: 040 556 2659

Yhteystiedot

Rauman saaristo: 61°11,7′ P,21°25,8′ I

Puh.nro. +358 28235800 aukioloaikana, muulloin 040 556 2659

Sähköposti: pasi.poukka@bluecamp.fi

Reksaari

Reksaaren palvelut

Ravintola ja kahvila

Vuokramökit

Telttailu

Vesiurheilu

Luontopolku

Saunatilat

Ryhmille