Reksaari

Rauman matkailu- ja luontosaari reksaari

Koe kaunis luonto ja viihtyisät palvelut Selkämeren saaristossa!

Rauman pohjoissaaristossa sijaitseva matkailu- ja luontosaari Reksaari saa vierailijansa unohtamaan arjen huolet: liplattavat laineet ja raikas tuuli lumoavat vierailijansa aina uudelleen ja uudelleen. Tulit sitten yksin, perheen tai juhla/työporukan kanssa, Reksaaren suurenmoinen ja historiallinen ympäristö luovat unohtumattoman ja luonnonläheisen kokemuksen erilaisine aktiviteettimahdollisuuksineen.

Reksaaren Kartun tilan vierasvenesatama, telttailualue, vuokramökit ja aittamajoitus mahdollistavat pidempiaikaisenkin vierailun saarella. Kartun tilalla on kahvila-ravintola, joka palvelee asiakkaita aukioloaikoina.

Reksaaressa pääset kokemaan unohtumattoman päivän luonnon helmassa – luontopolulla patikoiden, suojaisissa poukamissa soudellen tai meloen, nauttien nuotion lämmöstä ja luonnon hiljaisuudesta tai saunoen 1895 vuonna rakennetussa kalastajatilan hirsisaunan lempeissä löylyissä (tilauksesta).

Tutustu Kartun kalastajatilan palveluihin tarkemmin alla olevasta valikosta!

Seuraa Reksaarta Facebookissa!

Avoinna

Saat ajankohtaista tietoa numerosta 040-5562659.

RexCafe avoinna ti-la klo 12-19 kesäkuun alusta alkaen.

Reaaliaikaista kuvaa Reken edustalta juuri nyt voit vilkaista tästä!

Voit retkeillä paikalla myös omatoimisesti. Reksaaren kartun tilan itäisellä kalliolla sijaitseva ja läntisellä rannalla sijaitsevat  tulentekopaikat ovat käytössä omatoimisesti. Niiden käyttö on kielletty metsäpalovaroituksen aikaan. Varaa omatoimiseen grillaukseen kuivaa kipinöimätöntä lehtipuuta ja sammuta tuli vedenottopaikan kastelukannulla makealla vedellä. Huomioithan ettei Reksaaressa ole jätepalvelua ja viet omatoimisessa retkeilyssä syntyvät roskat ja jätteet pois maihin (ml. tölkit ja pullot). Saunamahdollisuutta voit kysellä 040 5562659.

Yhteystiedot

Rauman saaristo: 61°11,7′ P,21°25,8′ I

Puh.nro. +358 40 556 2659

Sähköposti: pasi.poukka@bluecamp.fi

Reksaari

Reksaaren palvelut

Ravintola ja kahvila

Vuokramökit

Telttailu

Vesiurheilu

Luontopolku

Saunatilat

Ryhmille